Diensten

Haar

We zijn allround haarverzorgers. Voor vrouwen, mannen en kinderen. Knippen, opsteken, vlechten, uitgroei bijwerken, kleuren. In trendkleuren, knalkleuren of natuurlijke kleuren. Met highlights, babylights of balayage. Van krullen naar haar met slag naar steil haar en andersom. Bij alles wat we doen, luisteren we goed naar jouw wensen en letten we op je gezichtsvorm, huidskleur en haarstructuur. En we zijn eerlijk. Als we denken dat iets wat jij wil niet zo goed bij je past, adviseren we je iets anders en kijken we samen met jou wat beter staat. Maar jij bent als klant natuurlijk koning.

Trouwkapsels (en andere feestkapsels)

Op je trouwdag wil je een kapsel dat past bij je jurk, je bruiloft en vooral bij je persoonlijkheid. Losjes opgestoken en naturel, of een kapsel dat glitter en glamour schreeuwt, het kan allemaal. Als je dat wil, doen we je haar bij jou thuis of op je trouwlocatie. Ook voor gala’s, communies en andere feesten zorgen we graag voor een kapsel dat je outfit en uitstraling helemaal compleet maakt.

Make-up

Met bijpassende make-up maken we het plaatje helemaal af. We volgden allebei een visagieopleiding bij Mari Academy (Mari van de Ven) en houden ook dit vakgebied bij door regelmatig een training te volgen. Wij laten jou er uitzien zoals je wil, passend bij de gelegenheid. Wil je een extreme look voor een fotoshoot of themafeest? Of wil je juist een heel natuurlijke uitstraling waarbij het nauwelijks opvalt dat wij je hebben opgemaakt? Alles is mogelijk. Wil je ook thuis wat vaker aandacht aan je make-up besteden, dan helpen we je bij het vinden van de juiste kleuren en het kiezen van producten die het beste passen bij je gezicht, uitstraling en karakter.

Baard

Nog even geduld… We volgden een barbiersopleiding bij Schorem The Old School Barber Academy. We weten alles over hot towel shaves en beard trims, maar de huidige salon is te klein voor onze barbierstoel. Daar komt na de verhuizing van de salon in 2024 verandering in.